Sleva 50% na fotoknihu paperback a fotoknihu italské desky.

Jak na marketing v roce 2022?

Jak na marketing v roce 2022?

To je otázka co?! Víme, že tohle téma trápí nejednoho fotografa. Třeba proto, že vám přítomnost na sociálních sítích není příjemná nebo proto, že nestíháte sledovat trendy… A tak jsme se rozhodli vám s tím letos pomoct. Dát vám na tuhle otázku odpověď. A nebude vás to stát nic než trochu času.

Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?

Doporučujeme vám přípravy na marketing v tomto roce začít zhlédnutím našeho webináře, který najdete na našich Facebookových stránkách. Honza Martinec si v něm povídal s fotografkou a markeťačkou Kvalitních fotek, Peak Design CZ/SK. piiir a Penzion Fořtovna Romanou Marií Jokelovou o tom, jak na sociální sítě v letošním roce.

Abychom byli přesní… Romča je specialistkou na Instagram, Facebook, obsahový a influencer marketing. Ve webináři mluví o tom, jak na co nejlepší sebeprezentaci na osobní úrovni na Instagramu a Facebooku, jaké jsou nejčastější nešvary v komunikaci fotografů na těchto komunikačních kanálech, co (ne)funguje na sociálních sítích, ale i tom, co zahrnout do foto balíčků a vlastní nabídky tiskových výstupů pro vaše zákazníky. Naťukli i to, jak efektivně odevzdávat zakázky v tiskové a on-line podobě.

Zhlédnout webinář

Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?

Po zhlédnutí videa vám doporučujeme pokračovat v samostudiu. Romča pro vás připravila PDF dokument, který vám pomůže nastartovat vaše fungování na sociálních sítích. Romča v něm detailněji doplňuje informace z webináře, takže se v dokumentu dozvíte více o tom:

  1. Jak vybrat vhodnou sociální síť pro prezentaci své práce
  2. Jak pracovat se svou cílovou skupinou na dané sociální síti?
  3. Jak sociální sítě správně uchopit?
  4. Jaké typy příspěvků mají smysl – Instagramový post, stories, reels, videa…?
  5. Jak často něco přidávat, aby to bylo efektivní?
  6. Měli byste plánovat?
  7. Co je ztráta času?
  8. Jak na reklamy na sociálních sítích?
  9. Jak si správně nastavit svou sociální síť?
  10. Kde sledovat měnící se trendy komunikace na Instagramu a Facebooku?

stáhnout dokument

Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?

Kdybyste se o Romče chtěli dozvědět více informací či si s ní domluvit konzultace 1:1, pak se můžete podívat na její marketingové webové stránky či na její foto portfolio. Na konzultacích s vámi Romča probere váš osobní marketing a sebeprezentaci. Konzultace s Romčou bývají obvykle a dle potřeb fotografů rozděleny do šesti bloků:

  1. Aktuální stav vaší značky a vize budoucnosti vaší značky
  2. Instagram
  3. Facebook
  4. Reklamy
  5. Web
  6. Newslettery, odevzdání zakázky, komunikace se zákazníky atp.

Snad vám tímto alespoň trochu pomůžeme nastartovat nebo pořádně nakopnout vaše marketingové aktivity.

Váš tým Kvalitní fotky

Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?Jak na marketing v roce 2022?
Ověřeno zákazníky