SmartAlbums webinář s Honzou Martincem

SmartAlbums webinář s Honzou Martincem

SmartAlbums je jednoduchý a výkonný placený program na výrobu fotoknih určený fotografům. Hlavní výhodou používání SmartAlbums je rychlost tvorby knihy a uživatelská přívětivost. Náš kamarád Honza Martinec říká „V tomhle se jim asi nic nevyrovná, protože je to první designer, kde je tvorba fotoknihy fakt zábavná.

Webinář sice proběhl, ale vy se můžete podívat na jeho záznam.

Jak chytře na #SmartAlbums vám v našem 1. webináři ukáže náš kamarád a svatební fotograf Honza Martinec. V průběhu webináře očekávejte překvápko - dárek, takže bude potřeba pozorně poslouchat!

A teď si pojďme něco říci o tomhle skvělém programu na přípravu fotoknih:

Na pochopení celého programu člověku navíc stačí pár minut. Fotokniha je se SmartAlbums navržená pár kliknutími. Chronologicky seřazené fotky se po importu do programu automaticky rozřadí do předdefinovaných lauyotů a já pak pouhým klikáním na šipky NAHORU a DOLŮ střídám další layouty. V programu jsem si připravil i svoje oblíbené layouty, které při tvorbě každé nové knihy střídám, což celý proces ještě zrychlilo…“

Obrovským benefitem SmartAlbums je CLOUD PROOFING. Každou knihu můžete buď rovnou exportovat a poslat do KvalitníFotky na tisk anebo můžete vytvořit on-line verzi - náhled fotoknihy, kterou pošlete svému klientovi ke kontrole s možností přidání potřebných komentářů jak k fotce, tak celé stránce. Fotografovi pak přijde upozornění, které zapracuje, aby mohl fotoknihu následně poslat k nám do tisku.

U Pixellu SmartAlbums jsme zalistovaní, a tak stačí, aby si nás fotograf vybral mezi nabízenými firmami, zvolil rozměr fotoknihy a pustil se do bleskové přípravy fotoknihy.

SmartAlbums nabízí tyto nástroje

  • přidávání textů a pozadí
  • tvorba a uložení vlastních layoutů
  • konverze do černobílé verze s možností editace tónů
  • možnost změnit velikost fotoknihy v jakékoliv fázi návrhu
  • spolupracuje s Abode Photoshop, Lightroom, inDesign a Bridge. Hodnocení, hvězdičky a barevné štítky softwaru Adobe se importují společně s vašimi obrázky
  • zachovává jednotlivost mezer/rozestupů obrázků v celém albu
  • detekce obličeje automaticky přemístí obrázky tak, aby se zabránilo oříznutí obličejů
  • analyzuje vaše album a poskytuje užitečná upozornění na možné problémy
  • importuje různé formáty souborů včetně JPG, TIFF, PNG a PSD

Vyzkoušejte si SmartAlbums na 14 dní zdarma a rozhodněte se tak, zda se vám vyplatí pořídit si placené předplatné. Navíc pro vás máme jednu krásnou novinku. V nedávné době bylo uvedeno SmartAlbums 2020. Podívejte se na všechny jeho výhody nebo se mrkněte na krátké video, které vám ho představí.

SmartAlbums kvalitnífotky.cz

Ověřeno zákazníky