Sleva 50% na fotoknihu paperback a fotoknihu italské desky.

Záznam online webináře s Michalem Vineckým

Záznam online webináře s Michalem Vineckým

Předsvatební schůzka – proč je tak důležitá a schopnost předprodeje fotoproduktů na předsvatební schůzce.

Fakt, že se vám naše webináře se svatebním fotografem, srdcařem a našim kamarádem Honzou Martincem líbily nás přivedl na myšlenku dělat je častěji! A tak si od 12. 5. můžete jedenkrát za dva měsíce v rámci našeho FB LIVE STREAMU poslechnout webináře různorodých foto témat. Jejich moderátorem nebude nikdo jiný než Honza Martinec. Vybrali jsme si ho proto, že je na něj spoleh, je to super speaker, všichni ho mají rádi, on má rád vše, zná nás, zná vás. Prostě nebyl nikdo lepší!

Prvním hostem našeho nově pojatého webináře byl 12. 5. fotograf Michal Vinecký, se kterým si Honza povídal o důležitosti předsvatební schůzky a prodeji foto produktů. Máme-li být konkrétnější, pak vám prozradíme, že se kluci vrhli do následujících témat:

  • smlouva a první komunikace s potenciálním klientem 
  • první schůzka (její iniciace, komunikace, fotograf vs. harmonogram svatby, time management schůzek, předsvatební focení v rámci schůzky)
  • fotoprodukty (příprava fotoproduktů na schůzku, výběry fotek do fotoknihy, parent’s book set, cenotvorba fotoproduktů a předání fotoproduktů)

Pokud vám webinář utekl, můžete se v klidu podívat na jeho záznam.

Záznam online webináře s Michalem VineckýmZáznam online webináře s Michalem Vineckým

Než se pustíte do jeho sledování, zjistěte něco více o Michalovi:

„Pocházim z Poděbrad, kde naleznete i můj fotoateliér, je mi 33 let a příští rok budu slavit 10. výročí od té doby, co se stalo focení mojí hlavní pracovní náplní. Ve svém volném čase rád nakupuji věci potřebné k focení, které už neni kam dávat, a ještě radši cestuji po světě. Nejradši mám Asii a ani na těchto cestách nezapomínám kufry naplnit fototechnikou. Doma mě vždy čeká přítelkyně Janička a černá kočka Pacička.

Záznam online webináře s Michalem VineckýmZáznam online webináře s Michalem Vineckým

Dost si zakládám na osobním, přátelském přístupu (z webináře víme, že tohle není pouhá fráze!) a je pro mě důležité předat kvalitní výsledek nejen v podobě digitálních fotografií, ale i těch tištěných. Spousta zájemců si totiž nedokáže představit, co se pod pojmem "kvalitní" opravdu skrývá. V dnešní době různých drogérií je tisk fotografií a fotoknih bohužel směrován do kolonky tisků za 1,90 Kč, což bych rád změnil.

Pokud jsem "v práci", nejraději fotim svatby a párové portréty s rodinami. Myslím si, že si mě klienti vybírají hlavně proto, že si dost potrpim na výběry vhodných lokací na focení a nejspíš také pro přátelský přístup. Před dvěma roky jsem po 11 letech přesedlal z fototechniky Canon na Sony a beru to jako zásadní rozhodnutí a posun v tvorbě. Začátkem letošního roku jsem začal tvořit i videa. Zatim jsem v začátcích a beru to jako velkou výzvu." Michal

Záznam online webináře s Michalem VineckýmZáznam online webináře s Michalem Vineckým

Ohlasy z webináře:

Milan Mikula - 42:07 Skvělý přístup k předání fotek po svatbě, věřím že to zvedne celej zážitek ze služeb fotografa na další level. Časově náročný, ale stojí to za to.

Michal Málek - 1:01:38 Děkuji za příjemné povídání a náměty k tvorbě.

Hana Dvořáková - 52:41 Honzo a Michale – děkuji za živé vysílání – za předání přínosných informací z praxe

Záznam online webináře s Michalem VineckýmZáznam online webináře s Michalem VineckýmZáznam online webináře s Michalem VineckýmZáznam online webináře s Michalem Vineckým
Ověřeno zákazníky