Sleva 50% na fotoknihu paperback a fotoknihu italské desky.

Vánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporely ad.

Vánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporely ad.

Tento rok jsme uvedli slušnou hromadu novinek. A protože se pomalu a jistě blíží Vánoce (uf, v září jsme je jako marketingový argument ještě nikdy nepoužili), chtěli jsme vám je připomenout. Proč tak brzo? Abyste měli dost času vybrat si ten nej produkt pro vás či své blízké, zároveň je fajn mít dopředu jasno v tom, jaké fotky budete chtít zvěčnit. A co si budeme… Vrhnout se do toho je jedna věc, ale dotáhnou to do zdárného konce, tedy k objednávce už je věc druhá. Takže je nám jasné, že než se nadějeme, budou tu Vánoce a všichni budeme mimoni, kteří nic nestíhají. Tak šup na to!

Vánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporelyVánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporely

Fotosešity

Začněme foto produktem, který se stal neskutečně rychle vaším oblíbeným. Od jeho uvedení náš tiskový stroj jede jako namydlený. A my taky! Což je samozřejmě paráda, protože se tak trénujeme a připravujeme na předvánoční šrumec.

Jsou levnější než fotokniha. Také jsou „drobnější“, takže v knihovně nezaberou tolik místa jako fotoknihy. Tiskneme je na kvalitní papír a vybrat si můžete ze dvou velikostí, a to 20×30 cm (na výšku) a 20×20 cm. Vyrobíme vám ho s pouhými 12 stránkami, ale třeba i 60! Návrh je super jednoduchý a rychlý. I proto, že od nás máte v online editoru k dispozici moderní designy pro dětská, rodinná, svatební a cestovatelská témata. A když jsme u toho cestování… Krásně si z nich můžete vytvořit sadu fotosešitů, z nichž každý bude obsahovat fotky z vašich cest nebo rodinných výletů.

více o fotosešitechvytvořit fotosešit

Vánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporelyVánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporelyVánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporelyVánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporely

Fotoalba

Tak ty jsou naprosto úžasnou záležitostí. Asi nejsou úplně pro každýho. Pokud však neholdujete fotoknihám, ani fotosešitům, pak jsou pro vás fotoalba tím pravým fotografickým. A úplně nej na nich je to, že nejsou jako žádná jiná! Nekecáme.

Desky každého fotoalba můžete opatřit gravírováním, a tak z něj udělat maximálně osobní foto produkt. Další vychytávkou, která z něj udělá hodně osobní věc je možnost vlastní kombinace desek a vnitřního papíru. Barev a materiálů na desky je k dispozici nespočet (spíš 13, ale i to je dost!) a vnitřní papír může být světlý nebo černý. Vybrat si můžete ze dvou velikostí 22×20 cm a 30×30 cm. Obě fotoalba disponují 13 listy, tedy 26 stranami. Abychom nezapomněli… K fotoalbu si můžete rovnou objednat i lepíky a gelovou propisku.

více o fotoalbechobjednat fotoalbum

Vánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporelyVánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporely

Mini leporela

Semiš, plátno, ale i specifické Persano, celkem devět různých potahových materiálů a velikost 7×7 je božsky roztomilá. A kdybyste měli pocit, že je to malý, a že v tom nic neuvidíte, tak se nechte, s dovolením, vyvést z omylu. Vše závisí jen na správné volbě fotek. Takže přemýšlejte obzvlášť dobře o tom, jaké fotky zařadíte do finální desítky.

Tu vám pak vytiskneme na pás fotopapíru, který vlepíme do desek potažených výše uvedenými materiály. Mini leporelko můžete díky pevným deskám vystavit rozložený na poličku anebo ho díky magnetickým deskám složit jako fotoalbum a uložit si ho do skříně pro chvíle nostalgie. Jo, a díky gravírování, které je zahrnuto v ceně (Dobrý, ne?), uděláte ze svého leporela originál – opatřit ho můžete jménem, datem svatby nebo jen hezkou grafikou, která je dostupná v našem
on-line editoru.

více o mini leporelechvytvořit mini leporelo

Vánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporelyVánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporely

Než se vrhneme do připomínání nových fotoknih, tak si s vámi potřebujeme vyjasnit jednu věc, která se vám občas plete, což pak plete i nás, a to není dobrý. Takže… Fotoalbum je ta věc, do který si fotky lepíte sami. Domů vám tedy přijde prázdné album. Fotokniha je ta věc, kterou si navrhnete i s fotkami. Takže vám domů přijde kniha, ve který už budou fotky vyvolané nebo vytisknuté.

Fotoknihy - semiš

Našimi novinkami v kategorii fotoknih jsou nové barvičky v rámci semišových potahů (Jo, jsou to ty, který máte tak moc rádi, pořád je hladíte a možná s nimi občas i spíte v posteli, protože na plyšáky už jste velcí…).

Rozšířili jsme řadu přírodních odstínů. Je to fajn, ale asi si z toho na zadek nesedneme. Z čeho jsme si ale trochu uslintli, jsou semišové fotoknihy v barvě lavande a petrol. Lavande si zatím moc neobjednáváte. Nebrečíme kvůli tomu, ale mrzí nás to. Možná je to proto, že na fotce tolik nevyzní, ale ve skutečnosti je to vážně krásná barva. Taková lehká a zároveň tlumená fialková, žádná sladká pastelovka. Zato barva petrol, tedy petrolejová (čti úžasná modrá) se stala hitem. Ty kráso… Moc! Ale je jasný proč. Ta barva září. Nevypálí vám to oči. Prostě vás chytne za srdce. A to i ty, kteří jsou běžně zastánci oněch zmiňovaných zemitých odstínů.

více o semišových fotokniháchvytvořit semišovou fotoknihu

Vánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporelyVánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporelyVánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporelyVánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporely

Fotoknihy - Nabuka Persano

Pojďme tenhle blog zakončit stylově. Luxusně. Elegantně. Jemně. Ňuňavě, protože přesně takové jsou fotoknihy řady Nabuka Persano. Jsou nečekané, netradiční, jiné. Jsou… Asi nemáme na jazyku ta správná slova. Tak to shrňme tím, že mají schopnost vás překvapit! Na fotkách na vás mohou působit všelijak, možná se vám ani nemusí líbit, ale VĚŘTE NÁM, když vám povíme, že to je úplná bomba! Bílé Persano (Neige) je skvost pro svatební nebo miminkovské fotky. Středně hnědé Persano (Fauve) je zase famozní s rodinnými fotkami z podzimu či přírody. Co si budeme, je to specifický potah, ale pokud do něj půjdete, pak věřte, že si ho okamžitě zamilujete!

více o Persano fotokniháchvytvořit Persano fotoknihu

Vánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporelyVánoce s našimi novými fotosešity, fotoalby, mini leporely

Tímto vám děkujeme za pozornost. Jsme zvědaví, co z výše uvedeného bude letos pod vánočními stromečky a už teď se těšíme na vaše fotky.

PS: Ještě jedna novinka v mnoha variantách, a to digitálně tištěné fotokalendáře přijde co nevidět :)

Ověřeno zákazníky