Sleva 50% na fotoknihu paperback a fotoknihu italské desky.

Vánoce s kvalitními fotokalendáři

Vánoce s kvalitními fotokalendáři

Fotokalendáře se pro nás staly tak trochu symbolem Vánoc.

Vedle fotoobrazů, fotosešitů a leporel je to jednoznačně jeden z vašich nejoblíbenějších fotoproduktů. A nám je úplně jasný proč! Pojďme to ale osvětlit i těm, kteří si u nás ještě žádný fotokalendář nevyrobili.

Je to krásný a praktický dárek, který u většiny variant fotokalendářů nabízí prostor pro hromadu fotek. Dokáže spojit celou rodinu a přenést vás na místa, která jste navštívili za uplynulý rok. Připomene vám vaši svatbu – či vašim blízkým atp.

Vánoce s kvalitními fotokalendářiVánoce s kvalitními fotokalendáři


Jasně, tohle umí spousta fotoproduktů – fotoalba, fotoknihy a fotosešity. A stejně jako tyto fotoprodukty jde fotokalendáře personalizovat. Což je ohromná výhoda. Tahle možnost udělá z fotokalendáře velmi osobní produkt/dárek. Na rozdíl od fotoknih a fotoalb jsou fotokalendáře významně levnější. No, a na rozdíl od fotosešitů bude asi o trošku snazší jejich příprava. A co je úplně nejlepší? Můžete si vybrat z velkého množství designů a jednoduše ho navrhnout a objednat přímo z mobilu! Samozřejmě si můžete v klidu sednout k počítači a věnovat přípravě více času.

Vánoce s kvalitními fotokalendářiVánoce s kvalitními fotokalendáři

Vybrat si můžete ze dvou forem vyhotovení – vyvolávané, které nabízíme už pár let a relativně nově i tištěné. Při slevě až 40 % na tištěné kalendáře se jedná o levný a zároveň vysoce kvalitní fotoprodukt. Ten nejlevnější tištěný fotokalendář můžete pořídit už od 89 korun.

Pověnujme se trochu víc digitálně tištěným fotokalendářům, ať víte, jaký si vybrat/jakým budete chtít o letošních Vánocích obdarovat své blízké – rodinu a přátele, protože i pro ně to může být moc fajn dárek, pokud v něm najdou fotky z nějakého společného výletu.

Tištěné kalendáře máme ve více variantách

Nástěnné

1. měsíční (dostupný ve velikosti A3 na výšku i na šířku)
Klasika. Pevná kovová kroužková vazba a 30 minimalistických, moderních, dětských a hravých motivů pro každou příležitost. Hodit se bude tomu, kdo chce mít v kalendáři zaznamenaný svátky a nepotřebuje si do něj psát hromady poznámek.

Vánoce s kvalitními fotokalendářiVánoce s kvalitními fotokalendářiVánoce s kvalitními fotokalendáři

navrhni si mě

2. roční (dostupný ve velikosti A3 na výšku i na šířku)
Super jednostránkový přehled na pevném papíru pro ty, kteří potřebují občas mrknout do kalendáře, aby zjistili, na jaký den připadá daný termín. Vybrat si můžete z 5 moderních designů a zosobnit ho jde 1-12 fotkama.

Vánoce s kvalitními fotokalendářiVánoce s kvalitními fotokalendáři

ten chci

3. dvoudílný (dostupný ve velikosti A3 a A4 na šířku)
Stejně jako všechny ostatní fotokalendáře je i tenhle tisknutý na kvalitní saténový papír a opatřen je pevnou kovovou kroužkovou vazbou. Na straně nad kroužkovou vazbou najdete vždy jednu velkou fotografii (ta se dá po skončení roku krásně odstřihnout zarámovat) a pod kroužkovou vazbou přehledné kalendárium, do kterýho lze parádně plánovat a zaznamenat všechny důležitý dny.

Vánoce s kvalitními fotokalendáři

ne, chci tenhle!

4. rodinný (dostupný ve velikosti A3 na výšku i na šířku a A4 na šířku)
Mějte přehled o tom, kdy mají vaše děti kroužky či kdo a kdy má vynášet odpadky, zametat, plnit myčku atp. S fotokalendáři, které mají místo na poznámky pro 2-4 členy domácnosti to bude "ízy pízy". Nabízí prostor pro 1-4 fotografie. Poznámky můžete zapisovat do vytištěného kalendáře, navrhnout je při tvorbě kalendáře v našem online editoru či kombinovat oba způsoby.

Vánoce s kvalitními fotokalendářiVánoce s kvalitními fotokalendáři

nebo radši ten?!

Stolní (dostupný ve velikosti A4 a A5 na výšku i na šířku)
Tak tenhle kalendář se stal neskutečným hitem letošního roku. Je tak minimalistický! 12 volných pevných listů papíru je zasazeno do dubového stojánku, který si necháváme vyrábět lokálním truhlářem na zakázku. Je opatřen jednou fotografií a drobnějším kalendáriem. Stolní kalendář slouží pro přehled svátků a rádi ho budou mít všichni, co neustále řeší, na jaký den připadá daný termín. Je to moc pěkný doplněk domácnosti, kanceláře…

Vánoce s kvalitními fotokalendářiVánoce s kvalitními fotokalendáři

ten bude můj!

Recenze

Vánoce s kvalitními fotokalendářiVánoce s kvalitními fotokalendáři

"Na fotokalendářích se mi líbí, jak moc osobní dokáží být. Od letoška je navíc možné si vybrat hned z několika typů. Z těch nových jsem vyzkoušela měsíční a stolní kalendář. Z obou jsem nadšená. Měsíční je klasika pro maminky a babičky, ale ten stolní? Nádhera! Mým přátelům se líbil tak moc, že si ho nechali vyrobit i s mými fotkami z cest. Dárky k Vánocům jsou tedy jasný. Ještě musím vyzkoušet ten dvoudílný. Ten se mi taky moc líbí!"

Fotografka R. M. Jokelová

Ověřeno zákazníky