Systém pro fotografy

Systém pro fotografy

Pěkně vymyšlených online programů pro předávání zakázek už na trhu pár existuje. To je sice pravda, ale všechny jsou v cizím jazyce a v zásadě jim vždy něco chybí. Tohle byly důvody, které Petra Komárka dovedly k vytvoření komplexního systému pro fotografy na předávání zakázek a prodej fotoproduktů klientům v českém jazyce.

Možná si teď řeknete, že nejde o nic převratného, ale to budete vedle jak ta jedle! Systém je totiž neskutečně vymakaný, neustále se na něm pracuje, a tak bude do budoucna ještě sofistikovanější. Abyste to dobře pochopili… Online systém, který by v sobě spojoval vám známé online foto galerie, k tomu fungoval jako webová vizitka s ukázkami tvorby, jednodušší Ninja Studio (na CRM systému budeme pracovat) a ještě k tomu vám umožňoval prodávat fotografie elektronicky, ale i v podobě různých foto produktů s nastavením vlastní ceny a přímým napojením na výrobce foto produktů, to je něco skutečně unikátního.

A když vám povíme, že na tomhle super systému pracuje fotograf, již zmíněný Petr Komárek a nyní i my, Kvalitní fotky, pak nám snad uvěříte, že se jedná o něco suprovýho. Přesvědčit se o tom můžete na stránkách profotografy.cz nebo v záznamu našeho webináře, v němž vás Petr systémem provede jak z pohledu fotografa, tak i jeho klienta.

Pojďme si ve zkratce říct, jaké další, naprosto wow funkce vám systém pro fotografy nabízí:

  1. Vytváření veřejných, náhledových, autorských a soukromých alb s možností výběrů.
  2. Prodej fotografií (lze i jen v elektronické podobě) v plném rozlišení za cenu, kterou si fotograf sám nastaví.
  3. Získávání provizí i z fotografií, které si přes účet fotografa objedná i jeho klient. A to v perfektní kvalitě tisku, bez jakékoliv starosti s objednávkou.
  4. Tvorba vlastních balíčků s dárkovými poukazy,
  5. Autorské galerie s možností úpravy prodejní ceny (vlastní fotobanka). 

Ulehčete to svým klientům:

  1. Nenechte je zbytečně vybírat různé dodavatele a pátrat, zda budou spokojeni s kvalitou. Vytvořte klientům galerii přímo s nabídkou tisku, a navíc možností nahrát si do objednávky i své vlastní fotografie. 
  2. Zákazníci si mohou vytvořit hromadnou objednávku ze všech alb, ke kterým mají přístup.

Přesvědčili jsme vás :) nebo potřebujete více informací?

Chci se podívat na stránky systému

Chci se podívat na webinář

Ověřeno zákazníky