Sleva 20% na fotoobrazy. Vícefotoobrazy

Fotopapír Velvet

Fotopapír Velvet

Ještě před koncem roku 2018, kdy jsme uváděli naši podzimní limitovanou edici, hořčicovou fotoknihu s fine-artovým fotopapírem, jejíž tváří se stal svatební fotograf Honza Martinec, jsme vám slibovali, že bude rok 2019 rokem plným novinek. Svého slova jsme dostáli, a tak vám představujeme první z nich. Je to fotografický papír, který k nám přijel až z Japonska.

Jmenuje se Velvet. Je to je prémiový hluboce matný mikroporézní papír 265 g/m2 neobyčejné kvality s archivačním potenciálem. Díky těmto vlastnostem se stává ideální volbou pro fotoknihy, či fotografie, které mají přetrvat na věky. Díky své vrchní vrstvě, která vytváří nulové odrazy skvěle funguje i jako prezentační médium.

Tuto novinku se vám pokusíme přiblížit co nejlépe a co nejvíce lidskou řečí, protože se jedná o poměrně unikátní fotopapír, kterému nesedne každá fotografie. Bez přehnané sebejistoty známe portfolio našich fotografů, a tak již sami velmi dobře víme, čí fotografie by na tomto papíru vynikly, a čí fotografie by naopak ztratily na svém vyznění. Jste-li fotografy preferujícími v tónech černé precizně vykreslené fotografie, pak pro vás Velvet nebude tím pravým sametovým. Jste-li však milovníky měkkých fotografií s matným efektem a nízkým gradientem černé, pak si Velvet zamilujete.

Vhodnou volbou bude pro ty, kteří chtějí své fotografie prezentovat kreativním a inovativním způsobem a proměnit je na výtvarné umění. Díky vyššímu gamutu dosáhnou vaše fotografie vyšší barevné saturace. Pracujete-li se sníženým kontrastem a tónovanými fotografiemi, pak si budete užívat jeho měkký a matný efekt o něco více než ostatní fotografové.

Všechny tyto vlastnosti z papíru Velvet činí unikátní médium. Rádi bychom vás však upozornili ještě na jednu jeho vlastnost, na kterou je potřeba si dát před prvním tiskem pozor. Velvet je díky své schopností změkčovat a zmatňovat specifický, a tak pro vás máme jednu radu. Než se rozhodnete si na tento fotoapapír nechat vyhotovit fotoknihu, či si objednat větší zakázku, nechte si u nás zhotovit zkušební tisky.

*Na tento fotopapír tiskneme od velikosti 20x20 cm, 20x30 cm, 20x20 cm a 30x30 cm.

Fotopapír VelvetFotopapír VelvetFotopapír VelvetFotopapír VelvetFotopapír VelvetFotopapír VelvetFotopapír VelvetFotopapír VelvetFotopapír VelvetFotopapír VelvetFotopapír VelvetFotopapír VelvetFotopapír VelvetFotopapír Velvet
Ověřeno zákazníky