Průvodce vánoční sezónou

cover

Předvánoční čas je pro nás pokaždé zatěžkávací zkouškou. Počty objednávek dramaticky rostou – za to jsme samozřejmě moc rádi – exponenciálně s tím ale nerostou naše výrobní a prostorové kapacity, a tak jsme pro vás dali dohromady průvodce vánoční sezónou v Kvalitních fotkách, abyste dopředu věděli, s čím můžete počítat, kde s námi komunikovat atp.

Zároveň vás předem prosíme o trpělivost, toleranci a shovívavost. Kdo nás zná, ví, že není jediný produkt, který by neprošel několikrát rukama lidí v našem týmu. Také moc dobře ví, že do všeho, co děláme vkládáme maximum úsilí a snah, které vedou k tomu, že se vám do rukou dostávají fotoprodukty té nejvyšší možné kvality. A pokud se přeci jen objeví nějaký nedostatek, snažíme se jej řešit a napravit, co nejdříve to jen jde. Vaše spokojenost je pro nás totiž, bez keců, to nejdůležitější. A pokud se nám podaří i přes vánoční šílenství vše zvládnout ku vaší i naší spokojenosti, pak víme, že jsme odvedli dobrou práci a můžeme si vánoční prázdniny užít se zaslouženým klidem na duši… :)

Takže… Připravte se na Vánoce zavčasu a vytvořte u nás všechny potřebné objednávky co nejdříve to bude možné, aby u vánočního stromečku nebyl nikdo z vás smutný.

Dobírka

Od 1. října ukončujeme možnost objednávání našich foto produktů pomocí dobírky. Je tomu tak z důvodu zakázkové výroby.

Slučování objednávek

Od 1. října nebude možné slučovat objednávky. Je tomu tak z důvodu množství objednávek a komplikovanosti administrace s tím spojené.

Zákaznický servis

Na konci října dojde k omezení možností komunikace s naším zákaznickým servisem. Vyřizování telefonických požadavků je pro nás kvůli udržení řádného chodu výroby v předvánočním čase skutečně komplikované. Telefonické spojení tak od konce října využívejte pouze pro řešení urgentních požadavků, týkajících se aktivních objednávek.

Prosíme vás, abyste pro komunikaci s našim týmem využívali především email info@kvalitnifotky.cz.

Stejně tak prosíme o omezení Facebookové a Instagramové komunikace (marketingový tým není instantně propojen s výrobou, a tak je zpracování a transfer informací pomalejší než při využití výše uvedeného emailu). Samozřejmě budeme nesmírně rádi, když budete Instagram a Facebook i nadále využívat pro sdílení vašeho nadšení z našich foto produktů. Tímto krokem významně eliminujeme možnosti vzniku chyb a nedorozumění. Předem vám velmi děkujeme za akceptaci této změny a vaši toleranci ♥

průvodce vánoční sezonouprůvodce vánoční sezonou

Fotoknihy

14. listopadu ukončíme garanci dodání fotoknih do Vánoc. Tzn., že objednávky přijaté nejpozději tento den, budeme schopni vyhotovit tak, abyste je doma měli ještě před příchodem Ježíška :). Celý tým se samozřejmě pokusí udělat maximum pro to, aby byly do Vánoc dodány i pozdější objednávky, ale na ty už vám záruku opravdu dát nemůžeme.

Zároveň vás chceme požádat o to, abyste si před odesláním objednávky vaši fotoknihu pečlivě, krok za krokem, zkontrolovali zakoupené parametry, jako například gravírování. Stává se nám, že si ho zakoupíte, ale návrh gravírování nedodáte, také se stává, že si jej nezakoupíte, ale v návrhu ho máte. Když je výroba klidnější, máme kapacity tyto nedostatky odhalit a vyřešit, ale během vánočního období se tohle stává nemožným. Pamatujte také na to, že se na špatně učiněné objednávky nevztahují pozdější reklamace.

Tento rok bude vánoční sezóna ještě slušná jízda, možná trošičku punková. Protože se ale snažíme jít neustále kupředu, zlepšovat naše služby i produkty, chceme se s vámi podělit i o pár plánovaných novinek na rok 2022, které jistě potěší i vás, neb pro vás budou znamenat, stejně jako pro nás, o mnoho méně šibeničních termínů během sezóny.

Zaprvé nás čeká stěhování do větších prostor. Ano, už zase! A moc se na to těšíme.

Zadruhé máme v plánu investovat do zvýšení kapacit výroby fotoknih.

To zní dobře ne? Podle nás rozhodně. Jsme si vědomi toho, že jsou tyhle úžasný výhledy možný především díky vám, a tak nám dovolte vám za to z hloubi našich srdcí poděkovat. Jste prostě úžasňáci. Máme vás moc rádi a děkujeme, že vás máme, že nás podporujete v tom, co děláme, poskytujete nám zpětnou vazbu, motivaci a ženete nás kupředu.

Váš tým Kvalitní fotky ♥

PS: Tento blog bude průběžně doplňován, a tak v něm vždycky najdete ty nejaktuálnější informace vztahující se k termínům dodání jednotlivých produktů.

Ověřeno zákazníky